Vad vi gör på Dynamo

Dynamo är ett kulturellt och socialt center som drivs av ideella föreningen Demokratipiloterna.

 

Dynamos hjärta är vårt medlemskafé. Här träffas alla möjliga människor. I kaféet ordnar vi och våra medlemsföreningar olika arrangemang – tillsammans eller var och en för sig. Det finns vegetarisk och vegansk mat och fika att köpa, glutenfritt vid behov. Cash is drottning (medtag kontanter). Du blir medlem genom att betala 50-100 kr per år (du som är upp till 26 betalar 50 och du över betalar 100). Som medlem stöttar du också föreningen och centret samt får rabatt på workshops m.m.

Föreningar Hos oss träffas just nu 40-tal föreningar, grupper, nätverk, körer m.m. Både regelbundet och mer då&då. Gå med i en av dem eller starta en egen!

Lokal Föreningar, grupper och nätverk kan bli medlemmar i Demokratipiloterna och använda er av våra  lokaler. Kopiator, projektor och trådlöst nätverk finns. Vi ordnar mat och fika på beställning eller köp i vårt medlemskafé.

Konferenser: Hos oss kan man arrangera konferenser, kurser och liknande i personlig miljö. Vi lagar mat och fixa fika. Pris enligt överenskommelse.

Kultur Vi har olika kulturevents som utställningar, musik, spoken word, stick&sy, verkstad m.m. Vill du bli volontär, delta som konstnär/musiker/annat, kom förbi, ring eller mejla. Alla är välkomna till oss. Dock har du som är upp till 30 år förtur till att uppträda. Utställningsverksamheten riktar sig till dig som är ung eller ung vuxen.

Projekt Just nu driver vi arvsfondsprojektet DynamoCine – Sverige genom en lins inom Demokratipiloternas regi. Våra öppna verksamheter stöttas av Södermalms Stadsdelsförvaltning. Vi har fått fondmedel för 2019 från Jerringfonden och Åke Wibergs stiftelse för samtalsverksamhet för unga och barnaktiviteter.

Praktik och arbetsträning: Hos oss har du möjlighet att göra det. Kom och prata med oss direkt alternativt prata med din handläggare, rådgivare, kontaktperson eller lärare.

Samarbete Vi startar gärna samarbeten kring projekt eller tillfälliga aktiviteter. Det kan vara storstilat och i litet format. Kontakta oss för mer information. Samarbeten som främjar unga är prioriterade.

Nyhetsbrev Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det utkommer max en gång i månaden (oftast mer sällan) till din e-postadress med nyheter om vad som händer på Dynamo och i föreningen samt ett urval av tips om våra medlemsföreningars aktiviteter.

Facebook: Gilla oss på Facebook. Där lägger vi ut bilder från verksamheten kontinuerligt samt bjuder in till våra aktiviteter. Du hittar vår gilla-sida här.

Bli medlem och fika ännu billigare i vårt kafé. Som medlem får du också rösträtt på föreningens årsmöte. Dessutom får du rabatt vid workshops. Medlemskap kostar 50 (upp till 26 år)/100 kr (27 år och uppåt) per kalenderår. Du som är upp till 26 år kan signera medlemskap, vilket ger dig medlemspriser i kaféet, dock ej rösträtt i föreningen.

Kommentera