Välkommen till Dynamo och föreningen Demokratipiloterna

Dynamo är ett kulturellt och socialt center där vi gillar mångfald.

Öppet för alla

Dynamo ligger mitt på söder (SoFo) och är, förutom ett center för ett fyrtiotal föreningar och kulturella aktiviteter, en plats där du kan hänga med dina kompisar, titta på konst, äta mat, fika, låna gratis wifi, plugga i mysig miljö.

Demokratipiloterna, som är en ideell förening, står för driften av Dynamo. Med hjälp av metoderna Alla åldrars mötesplats, Do it yourself/together (DIY/DIT) och hjälp till självhjälp vill vi skapa en dynamisk och välkomnande plats. Vi jobbar med fokus på ungdomar och unga vuxna med psykisk ohälsa. Integration och inkludering är viktigt och något vi ständigt arbetar med med att utveckla. Därför välkomnar vi människor i alla åldrar, med olika bakgrund, nationalitet, funktionsvariation, sexualitet, kön att komma in. Här har flera nya, och många gånger oväntade, vänskaper startat.

Aktuellt

Andra öppettider under januari
tis, ons, tors 11-15.

Under den här perioden serverar vi lunch, vegetarisk och vegansk mellan 12-14, sallad, kaffe/te ingår. Pris: 60 kr för medlemmar, 75 för övriga. Glutenfritt finns också förstås. Om du vill ta hem frysta matlådor kostar de 50/60 kr. Varmt välkommen!

Söker du arbetsträningsplats?
Vi har lediga platser. Hör av dig till Maria på info @ demokratipiloterna.se eller 086406282 för mer information. Vi tar emot alla åldrar och vi gillar mångfald <3

Persiska tisdagar
på tisdagar kan du köpa persisk mat i vårt kafé och lyssna på persiska toner som strömmar ut från högtalarna.

Soppa&Scen och filmklubb inställda
Våra musiktillfällen, spoken word samt filmklubb är inställda pga covid19-restriktionerna. Håll utkik här eller på vår Facebooksida när de startar igen.

Stöd oss – ät lunch och fika
Vi som många andra kämpar oss fram i coronatider. Du behövs! Kom och köp mat av oss, ät här eller ta med en eller tre lådor hem. Varmt välkommen!

Håll utkik här för mer info och på vår Facebooksida.

Projektmedel

Dynamocine, Sverige genom en lins, vårt film- och integrationsprojekt, med medel från Arvsfonden, har fått projekttiden förlängd med 6 månader. Under de månaderna har ett socialt företag startats som heter Dynamo Cine Produktion (DCP). Läs mer här >>

Södermalms stadsdelsförvaltning
Vi får projektstöd från stadsdelen för att kunna hålla våra öppna verksamheter i drift på eftermiddagar och kvällar.

Fonder och stiftelser Under våren eller sommaren 2021 ska vi genomföra ett musikprojekt med medel från Jerringfonden och vi har också fått bidrag från Oscar Hirsch Minnesfond för ungdomsverksamhet. Dessutom kommer vi att erbjuda skapande barnaktiviteter med medel från Åke Wibergs fond i vår eller höst.

Läs mer om våra projekt här >>

Öppettider

Obs! Andra öppettider under januari
Tisdagar, onsdagar och torsdagar 11-15. Måndagar och fredagar stängt.

Under den här perioden serverar vi lunch, vegetarisk och vegansk mellan 12-14, sallad, kaffe/te ingår. Varmt välkommen!

OBS! Du som är sjuk/har förkylningssymptom får stanna hemma och bli frisk innan du kommer. Tack för visad hänsyn.

I februari öppnar vi som vanligt igen
måndag 11-16, tisdag 11-20, onsdag 11-20, torsdag 11-20, fredag 11-16

Lämna ett svar