Logotyp

Dynamo

Dynamo är ett kulturellt och socialt center som drivs av ideella föreningen Demokratipiloterna. Vi har olika verksamheter och aktiviteter i princip varje dag. Allt från Stick&Sy, till musik-, projektverkstads- och skrivarkvällar. Läs mer genom att klicka på länkarna i menyn ovan.

 


Stick&Sy på Dynamo, tisdagar 16-19.

På äldre cyklar sitter det en mackapär som heter dynamo. Den genererar ljus när du cyklar. På Dynamo kan du också generera ljus - i ditt och i andras liv. För oss betyder Dynamo också dynamiska, spännande möten som skapar kreativitet och livslust. Tillsammans med dig skapar vi Dynamo; ett välkomnade, ösigt, härligt, tillåtande och mysigt center.

 

Läs mer om våra olika verksamheter genom att klicka på länkarna ovan i den rosa menyn.

 

Vi kallar oss Dynamo för att centret är en generator som skapar kraft och ljus."

 

Medlemskafé Dynamos hjärta är kaféet. Här träffas alla möjliga människor. Musik flödar ut från datorn och du har själv möjlighet att påverka vad som spelas. Vi har vernissage, målarverkstad, föreningsmöten, konferenser, events, musikkvällar, miljökaféer och mycket mer i kaféet. Vi har medlemskafé och håller mycket förmånliga priser. Du blir medlem genom att betala 50 kr per år. Då stöttar du också föreningen och centret.

 

Föreningar Hos oss träffas ett 40-tal föreningar, grupper, nätverk, körer m.m. Gå med i en av dem eller starta en egen!

 

Lokal: Du som är med i en ideell förening kan låna lokal av oss. Kopiator och trådlöst nätverk finns.

 

 

 

 

 

 

Praktik och arbetsträning: Hos oss har du möjlighet att göra det. Kom och prata med oss direkt alternativt prata med din handläggare, rådgivare, kontaktperson eller lärare.

 

Konferenser: Hos oss kan man arrangera konferenser, kurser och liknande i personlig miljö. Vi lagar mat och fixa fika. Pris enligt överenskommelse.

 

Ställa ut Är du konstnärlig och vill ställa ut din konst mitt i SoFo? Kom förbi och prata med oss. Vi riktar oss till dig som är ung vuxen upp till 30 år. Du ordnar själv din vernissage och marknadsför din utställning med stöd av oss.

 

Samarbete Vi startar gärna samarbeten kring projekt eller tillfälliga aktiviteter. Det kan vara storstilat och i litet format.

Nyhetsbrev: Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Det utkommer max en gång i månaden till din e-postadress med nyheter om vad som händer på Dynamo.

 

Facebook: Gilla oss på Facebook. Där lägger vi ut bilder från verksamheten kontinuerligt samt bjuder in till våra aktiviteter.

 

Bli medlem och fika ännu billigare i vårt kafé. Som medlem har du också möjlighet att påverka i föreningen, rösta på årsmötet. Dessutom får du rabatt vid workshops.