Logotyp

Föreningar

 

Vi erbjuder föreningar/grupper/nätverk (nedan kallade "föreningar") att träffas i våra billiga,mysiga och lättillgängliga lokaler.

 

Idag huserar 36 föreningar hos oss, vilket är fantastiskt roligt. Många av dem är stammisar och nyttjar lokalerna varje vecka, andra varannan vecka och/eller efter behov.

 

Att bli medlem hos oss öppnar för din förening att ordna utåtriktade events, beställa fika och mat till era möten, använda er av vår projektor, wifi m.m. Vi har också trevliga föreningsträffar varje termin för att ni ska träffas över föreningsgränserna, få aktuell info m.m.

 

Konferensmöjligheter

Som förening kan ni ordna era utbildningar eller konferenser hos oss. Mat och fika kan beställas och den lagas alltid på plats.

 

Föreningsservice

 

KALENDARIUM

Varje förening har möjlighet att synas med sina aktiviteter i vårt kalendarium, samt på vår webbsida. Aktiviteter och möten hittar du under "föreningar som träffas".

 

Om du är intresserad av någon av dem, kontakta respektive förening. Observera att de möten som är inbokade i vårt kalendarium kan vara interna, så kontakta föreningen innan du dyker upp på mötet!

 

INFORMATION PÅ VÅR WEBB

Varje förening/nätverk/grupp har möjlighet att skicka in en kort text om sig själva plus länk till sin webbsida.

 

FRAMTIDSPLANER

Framöver kommer vi utveckla an copyshop och erbjuda gemensamma utbildningar i exempelvis föreningskunskap, styrelsekunskap, gruppdynamik m.m. Kom gärna med förslag!

 

Nätverka!

Vi uppmuntrar föreningarna att samarbeta med varandra eftersom det genererar nya möten och infallsvinklar.

 

På Facebook håller vi på att bygga upp nätverk för att möjliggöra att exempelvis ordföranden ger varandra stöd och/eller hittar varandra när det ärdags för årsmöte och föreningen söker årsmötesordförande.

 

Här hittar du ordförandenätverket

Här hittar du kassörsnätverket

 

Kom och hälsa på!

Få en rundvisning i våra lokaler! Välkommen att höra av dig till Maria eller Helen på info(a)demokratipiloterna.se, 08-6406282 eller 0708-266703.

 

För information om de föreningar som ses hos oss, läs mer här