Föreningar

Vi erbjuder föreningar/grupper/nätverk (nedan kallade ”föreningar”) att träffas i våra billiga,mysiga och lättillgängliga lokaler. Idag huserar över 40 föreningar hos oss, vilket är fantastiskt roligt. Många av dem är stammisar och nyttjar lokalerna varje vecka, andra varannan vecka och/eller efter behov. Att bli medlem hos oss öppnar för din förening att ordna utåtriktade events, beställa billig fika och mat till era möten, använda er av vår projektor, wifi m.m. Vi har också trevliga föreningsträffar då och då för att ni ska träffas över föreningsgränserna, få aktuell info m.m.

Föreningsavgiften per kalenderår är 2000 kr.

Konferensmöjligheter

Som förening kan ni ordna era utbildningar eller konferenser hos oss. Prisvärd mat och fika kan beställas och den lagas alltid på plats. Specialbeställningar möjliga.

Föreningsservice

Gemensam kalender
Varje förening har möjlighet att synas med sina aktiviteter i vårt kalendarium, samt på vår webbsida. Aktiviteter och möten hittar du i kalendariet under rubriken ”föreningar som träffas”.

Om du är intresserad av någon av föreningarna, kontakta respektive förening, se mer under Våra föreningar. Observera att de möten som är inbokade i vårt kalendarium kan vara interna, så kontakta föreningen innan du dyker upp!

Information på webben
Varje förening/nätverk/grupp har möjlighet att skicka in en kort text om sig själva plus länk till sin webbsida.

Nätverka!
Vi uppmuntrar föreningarna att samarbeta med varandra eftersom det genererar nya möten och infallsvinklar.

På Facebook håller vi på att bygga upp nätverk för att möjliggöra att exempelvis ordföranden ger varandra stöd och/eller hittar varandra när det är dags för årsmöte och föreningen söker årsmötesordförande.

Här hittar du ordförandenätverket

Kom och hälsa på!
Få en rundvisning i våra lokaler! Välkommen att höra av dig till oss på info(a)demokratipiloterna.se, 08-6406282 eller 0708-266703. För information om de föreningar som ses hos oss, klicka här.

Lämna ett svar