Konferens

Konferens i personlig miljö

Kontakta oss så syr vi ihop en bra deal. Vi lagar all mat på plats, bakar och fixar så att konferensen/utbildningen/arbetsplatsmötet blir lyckat. Uppkoppling, projektor, laptop m.m. finns. Vi lagar alltid vegetariskt samt veganskt och glutenfritt vid behov. Vid behov att bara hyra lokal utan mat/fika, kontakta oss. Dock är det inte tillåtet att ta med sig egen mat och fika i lokalerna.

Här kan du se hur mysiga våra lokaler är >>

Konferenspaket


HELDAG helg/vardag

Vi håller på att se över våra komnferenspaketspriser pga stigande livsmedelskostnader. Hör av dig till oss så mejlar vi prisförslag.

I vårt konferenspaket ingår förmiddagsfika, vegetarisk lunch, eftermiddagsfika samt frukt. Förmiddagsfikat innehåller smörgås & kaffe/te, eftermiddagsfikat mjuk kaka & kaffe/te.
Allt är hemlagat – hembakt – hemtrevligt.

Vill ni bli föreningsmedlemmar i Demokratipiloterna, välkommen att kontakta oss.

Obs! Då vårt center har ett DIY-koncept (=Do It Yourself) serverar ni er själva under helger. Vill ni att vi är på plats och serverar er, dvs extra bemanning, kostar det 1 000 kr.

omslag-vierbjuder

Beställningar medlemsföreningar

De föreningar, grupper och nätverk som träffas i våra lokaler beställer mat, fika och smörgåsar genom oss. Prislista skickas inför beställning. Allt bakas på plats och skapar meningsfulla arbetsuppgifter för dem som deltar i det dagliga arbetet på Dynamo.

Dynamo drivs som ett socialt företag där allting återinvesteras i verksamheten. Vi anställer också personer som arbetstränar eller praktiserar hos oss när vi har möjlighet och ekonomi för det. Vi värnar om miljön och lagar enbart vegetariskt och veganskt samt sopsorterar. Glutenfria alternativ och andra allergier fixar vi. Vi bakar efter beställning och tar gärna emot förslag.

Lämna ett svar